rasaweb

rasaweb

rasaweb

rasaweb

۲ مطلب در شهریور ۱۴۰۱ ثبت شده است

چند نکته مهم در انتخاب و خرید جهیزیه عروسی

rasa | يكشنبه, ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۰۲:۰۴ ب.ظ

خرید جهیزیه عروسی

چند نکته مهم در انتخاب و خرید جهیزیه عروسی

در این مطلب سعی داریم بابیان چند نکته مهم در انتخاب و خرید جهیزیه عروسی شما را برای تهیه لوازمی کاربردی و مناسب برای آغازی‌ترین و شیرین‌ترین روزهای زندگی‌تان یاری نماییم. جهیزیه علاوه بر اینکه باید ظاهری زیبا داشته باشد، ازنظر تعداد و نوع نیز باید به‌گونه‌ای انتخاب شود که تمامی مایحتاج زندگی عروس خانم و آقا داماد را در آینده تأمین نماید. البته اگر به صورتی اقتصادی و به‌صرفه نیز گزینش شود، از فشارهای مالی ابتدای زندگی مشترک زوجین می‌کاهد. با این توصیفات تهیه این لوازم نیاز به درایت و تیزنگری داشته تا کالاهایی مرغوب، مناسب و کار راه‌انداز خریداری شود. در ادامه چند نکته مهم در خرید جهیزیه را برایتان متذکر می‌شویم تا با تبعیت از آنها یک خرید ایده‌آل را تجربه نمایید.

 

خرید جهیزیه عروسی

چند نکته مهم در  انتخاب خرید جهیزیه عروسی در باب اقلام ضروری

برای آنکه جهیزیه شما تا حد امکان کامل باشد، باید اقلام ضروری این خرید را شناخته و در ابتدایی‌ترین گام خرید به سراغ آنها بروید. چراکه ممکن است در انتها با کسری بودجه مواجه شده و از خرید این لوازم ضروری ناتوان گردید. بدین ترتیب ما در این بخش به ذکر چند نکته مهم در خرید جهیزیه باب این ضروریات می‌پردازیم و در همین اثنا شناختتان را در مورد این ارکان نیز ارتقا می‌دهیم.

اولین وسیله ضروری: فرش

فرش از ضروریات یک زندگی مشترک است، به‌گونه‌ای که هرچه زوجین قید دیگر وسایل زندگی را بزنند، هیچ‌گاه از خرید فرش صرف‌نظر نمی‌کنند. بدین ترتیب شما نیز خرید آن را در دستور کار خود قرار داده و متناسب با بودجه‌تان ابعاد، جنس و دست‌بافت یا ماشینی بودن آن را مشخص نمایید. برای ساختمان‌ها با متراژ کم، فرش‌های 6 متری کفایت می‌کند. هرچه بر ابعاد ساختمان افزوده شود باید بر سایز فرش نیز اضافه گردد تا برازندگی لازم ایجاد شود.

دومین وسیله ضروری: مبل

اگر منزل وسیعی برای چیدمان جهیزیه در اختیاردارید، مسلماً مبل‌های سلطنتی و کلاسیک و برای آپارتمان‌های نقلی فقط یک کاناپه یا نیم ست مدرن کفایت می‌کند. به‌هرحال از صرف هزینه‌های گزاف بابت خرید مبلمان اجتناب کنید و برای جهیزیه به همان مبل‌های ساده‌تر و سبک‌تر به‌منظور صرفه‌جویی در هزینه‌ها بسنده نمایید.

سومین وسیله ضروری: سرویس خواب

انتخاب نوع و تعداد سرویس خواب نیز یکی از چند نکته مهم در خرید جهیزیه به‌حساب می‌آید، زیرا سرویس خواب طیف وسیعی از وسایل را در برمی‌گیرد. برای مثال تخت، دراور، میز آرایش، تشک، روتختی، پتو، لحاف و بالشت همگی جزء سرویس خواب و ملحقات آن به شمار رفته و جزء ضروریات در خرید جهیزیه هستند. به‌هرحال در خرید این اجزا به‌هیچ‌وجه کیفیت را فدای کمیت نکنید، زیرا لوازم خواب از عمده وسایل کاربردی بوده که با سلامت عروس و داماد در ارتباط نزدیک هستند. عدم مرغوبیت آنها می‌تواند به‌سلامت زوجین آسیب برساند.

چهارمین وسیله ضروری: سرویس پذیرایی

اگرچه تا حدی ناچارید یک سرویس پذیرایی شکیل را برای جهیزیه خود خریداری نمایید، اما در تعداد آن هیچ الزامی وجود ندارد. برخی به سرویس‌های 12 پارچه اکتفا کرده و بعضی دیگر به سراغ نمونه‌های پرتعدادتر می‌روند. اگر دائماً در حال مهمانی دادن آن‌هم با جمعیت فراوان هستید، مسلماً نمونه‌های پرتعدادتر بهتر به کارتان می‌آید. البته بسیاری نیز سرویس‌های جداگانه‌ای برای پذیرایی و دم‌دستی خریداری می‌کنند و با این تمهید از آسیب به سرویس‌های پذیرایی خود در مصارف روزانه جلوگیری می‌کنند.

پنجمین وسیله ضروری: لوازم آشپزخانه

از لوازم آشپزخانه می‌توان به ظروف حبوبات، لوازم برقی آشپزخانه، قابلمه، گاز، یخچال، ماشین لباس‌شویی و بسیاری خرده زیرهای دیگر نام برد. کیفیت و دوام لوازم آشپزخانه نیز یکی از چند نکته مهم در خرید جهیزیه محسوب می‌شود. به این دلیل که چنین لوازمی در آینده قرار است به‌صورت روتینگ مورداستفاده قرارگرفته و با آنها به طبخ غذا و سرویس‌دهی به اعضای خانواده پرداخت. بدین ترتیب اگر از کیفیت خوبی برخوردار نباشند، به‌سرعت فرسوده شده و هزینه مجددی را بر دوش عروس و داماد می‌گذارند. پس سعی نمایید در خرید تعداد این لوازم حداقل‌ها را مدنظر گرفته ولی از کیفیت و ماندگاری بالای آنها مطمئن شوید.

ششمین وسیله ضروری: پرده

پرده می‌تواند روح را به منزل ما دعوت نماید و با تأثیرگذاری بر دیگر لوازم موجود به زیباتر شدن یا عدم هماهنگی تجهیزات بپردازد. بدین ترتیب در زمان خرید پرده حتماً به هماهنگی آن با دیگر اجزای ضروری منزل دقت نمایید تا در انتهای از چیدمان خانه خود کمال رضایت را داشته باشید. مسلماً برای ساختمان‌ها بادید از فضاهای مجاور پرده‌های ضخیم و برای منازل بادید کور، پرده‌های نازک انتخاب بهتری هستند.

هفتمین وسیله ضروری: لوازم صوتی و تصویری

برای بسیاری تهیه لوازم صوتی و تصویری از نان شب هم واجب‌تر است، زیرا به‌هیچ‌وجه نمی‌توانند، از تماشای فوتبال موردعلاقه یا اخبار شبانگاهی یا سریال‌های جذاب بگذرند. برای بسیاری نیز استماع موسیقی پای ثابت فعالیت‌های روزانه‌ و محافل و مهمانی‌های خودمانی‌شان است. بدین ترتیب باید لوازم صوتی و تصویری را نیز در فهرست لوازم ضروری جهیزیه عروس خانم‌ها جای دارد و به دو اصل اورجینال و مقرون‌به‌صرفه بودن آنها به‌عنوان یکی دیگر از چند نکته مهم در خرید جهیزیه توجه اکید نمود.

انتخاب جهیزیه عروسی

چند نکته مهم در انتخاب و خرید جهیزیه عروسی در باب اقلام غیرضروری

وقتی خیالتان از باب اقلام ضروری و تکمیل آنها راحت شد، حال با فراغ بال می‌توانید از باقیمانده بودجه و سرمایه‌تان برای خرید اقلام غیرضروری و محبوبتان استفاده نمایید. توجه به زیبایی، نما و جلوه بصری یکی از چند نکته مهم در خرید جهیزیه باب اقلام غیرضروری است. این کالاها می‌توانند به جهیزیه شما رزق و برق بخشیده و باعث جذابیت بیشتر آن شوند. ولی این امر نباید به‌صورت افراط گونه انجام‌شده و در ابتدای زندگی سبب تحمیل هزینه‌های گزاف به زوج نوپا و تازه خانه شود. بدین ترتیب بهتر است، حد تعادل را رعایت نموده و در خرید این لوازم به توانایی مالی خود توجه نمایید.

از این لوازم می‌توان به طیف متنوعی اشاره نمود که در ادامه به یادآوری برخی از آن‌ها می‌پردازیم.

اقلام غیرضروری جهیزیه عروس خانم‌ها

تابلو

بوفه

گلدان

ساندویچ ساز

چرخ‌گوشت

پلوپز

زودپز

آب‌میوه‌گیری

آباژور

مجسمه

اتوبخار

تستر

البته دقت داشته باشید این سلیقه و نیاز شما است که ضروری یا غیرضروری بودن لوازم را مشخص می‌کند. ازاین‌رو برای بسیاری از عروس خانم‌ها برخی لوازم ضروری به نظر آمده و برای تعدادی دیگر برعکس غیر ضروری است. هدف در اینجا بیشتر تهیه لوازمی کاربردی و مورد لزوم مصارف روزانه میباشد.

انتخاب جهیزیه عروسی

چند نکته مهم در خرید جهیزیه از باب معیارهای جانبی

بسیاری گمان می‌کنند، این فقط نوع و جنس وسایل جهیزیه است که در زمان خرید مهم می‌باشد. ولی اگر قرار باشد، یک گزینش اصولی و منطبق بر نکات دیزاین و دکور آرایی را تجربه نمایید، باید به مؤلفه‌های دیگری نیز در این میان توجه نمایید. در این بخش به ذکر چند نکته مهم در خرید جهیزیه ازنظر معیارهای جانبی آن می‌پردازیم تا در زمان گزینش وسیع‌تر بیاندیشید و کاربردی‌تر خرید نمایید.

معیار اول: خریدی بر مبنای میزان بودجه و توان مالی

کلکسیونی لوازم را می‌توان برای جهیزیه فهرست نمود، اما به‌راستی همه افراد توانایی تهیه تمامی این لوازم را ندارند. ازاین‌رو باید در ابتدا بودجه خود را تعیین نموده و با مدیریت و نظارت بر آن، ابتدا به خرید اولویت‌های خود بپردازید. به‌منظور ساماندهی هزینه می‌توانید به خرید لوازم سطح پایین‌تر و ارزان‌تر نیز اقدام نمایید.

معیار دوم: گزینش بر اساس فضای در دسترس

ابعاد منزل و مکان دقیق قرارگیری لوازم را مدنظر آورده و بر این اساس به خرید جهیزیه اقدام نمایید. در غیر این صورت با انبوهی وسایل روبرو شده که فضای کافی برای چیدمان آنها ندارید. به‌هرحال آپارتمان‌ها و منازل مسکونی هرکدام محدودیت فضایی خاص خود رادارند که برای یک خرید مناسب باید به این محدودیت‌ها توجه نمود.

معیار سوم: توجه به هارمونی رنگ‌ها

سعی نمایید از میان رنگ‌ها آن نمونه‌ای را که با آن احساس راحتی و شادی بیشتری دارید را در ذهن سپرده و وسایلتان را از میان همان رنگ گزینش نمایید. درنهایت می‌توانید با انتخاب یک رنگ مکمل یا متضاد در کنار رنگ اصلی، هارمونی بی‌نظیر را در رنگ وسایل خود ایجاد نموده و جهیزیه چشم‌نوازی را به نمایش بگذارید.

معیار چهارم: انتخاب سبک موردعلاقه

انتخاب سبک نیز یکی از چند نکته مهم در خرید جهیزیه به شمار می‌رود. سعی نمایید از همان ابتدا سبک موردعلاقه خود را تعیین نموده و در خرید تمامی اجزای جهیزیه به آن پایبند بمانید. البته مسلماً بودجه نیز در اینجا بسیار مهم است، زیرا سبک‌های سلطنتی جذاب بوده، اما با بودجه همگان سازگار نیست. در مقابل سبک‌های مدرن را می‌توان با هزینه مقرون‌به‌صرفه‌تر نیز تهیه کرد. بدین ترتیب علاوه بر علاقه، بودجه نیز در انتخاب سبک دخیل می‌باشد.

معیار پنجم: تعیین زمان‌بندی مناسب

اگر زمان کافی برای خرید جهیزیه در نظر نگیرید در فرصت کم باقی‌مانده ناچارید تا به خریدی بی‌برنامه و سطحی بسنده کنید. در این زمان ممکن است، مدیریت هزینه‌ها برایتان سخت و یا غیرممکن شود. بدین ترتیب حداقل 6 ماه تا یک سال قبل از عروسی به تهیه جهیزیه و مایحتاج آن بپردازید تا تدارک و آماده‌سازی آن بر اساس معیارهای صحیحی صورت گیرد.

معیار ششم: دقت در مارک و برند تولیدکننده

در میان برندهای داخلی و خارجی محصولات باکیفیت فراوانی یافت می‌شود که می‌توان به طول عمر، دوام و کیفیت آنها اعتماد نمود. برند یکی از چند نکته مهم در خرید جهیزیه است که برای بسیاری مهم و حیاتی جلوه می‌کند. ولی ما توصیه می‌کنیم، به‌جای صرف هزینه بابت برند، به کیفیت محصول مدنظرتان توجه نماید. برخی محصولات در نمونه‌های خارجی و ایرانی عملکرد یکسانی را ارائه می‌دهند. ازاین‌رو پرداخت هزینه گزاف بابت برندهای خارجی کار معقولی نیست.

 

https://www.cenanbakery.com/%da%86%d9%86%d8%af-%d9%86%da%a9%d8%aa%d9%87-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%ae%d8%a7%d8%a8-%d9%88-%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d8%ac%d9%87%db%8c%d8%b2%db%8c%d9%87-%d8%b9%d8%b1%d9%88/

  • rasa

آموزش نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذا

rasa | يكشنبه, ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۰۲:۰۴ ب.ظ

آموزش نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذا

آموزش نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذا کمک می‌کنند تا علاوه بر اینکه سرو غذا به زیباترین شکل ممکن انجام پذیرد، مهمان‌ها راحتی بیشتری را حین صرف غذا داشته باشند. بدین ترتیب می‌توان ادعا کرد این نکات بسیار گسترده بوده و فقط یک جنبه خاص را پوشش نمی‌دهند. اگرچه کیفیت غذای طبخ شده بسیار مهم است، اما چگونگی ارائه آن نیز می‌تواند بر مطبوع بودن غذاها بی افزاید. به همین دلیل یادگیری نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذا همیشه مدنظر کسانی است که در هرلحظه تمایل دارند، ایده‌آل باشند. در ادامه این مطلب بیشتر باب نکات سفره‌آرایی و اصول جاری و مهم آن سخن می‌گوییم.

نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذا: مربوط به میز سرو غذا

برخی از نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذا فقط مخصوص چگونگی سرو غذا و نحوه چیدمان ظروف لازم برای غذاهای موجود در سر سفره است. هر غذایی به ظروف خاص خود نیاز دارد، اما در حالت کلی باید بدانیم هر ظرف چه جایگاهی در داخل سفره یا میز غذا دارد.

 
  1. نکته اول: میز یا سفره‌ای را انتخاب نمایید که توانایی پوشش تمامی مهمان‌ها به‌اضافه فرزندان آنها را داشته باشد.
  2. نکته دوم: سعی کنید جایگاه هر خانواده را تعیین نموده و از تعامل راحت آنها باهم مطمئن شوید.
  3. نکته سوم: برای بزرگ‌سالان مجلس ضمن حفظ حرمت، آن‌هایی که باهم ارتباط صمیمی‌تری دارند را در کنار هم قرار دهید.
  4. نکته چهارم: انتخاب رنگ و جنس سفره و رومیزی نیز مهم است، سعی کنید از نمونه‌هایی که به‌راحتی سرخورده یا جمع می‌شوند، به‌هیچ‌وجه انتخاب نکنید.
  5. نکته پنجم: چیدمان میز را از دستمال‌سفره شروع کرده و برای هر فرد در وسط جایگاه نشیمنش این دستمال‌ها را قرار داده یا آنها را داخل ظرف غذا بگذارید.
  6. نکته ششم: ترتیب چیدمان بشقاب‌ها از تخت‌ترین به گودترین را رعایت نموده، بدین ترتیب نمایی جالب‌تر را پدیدآورید.
  7. نکته هفتم: در سمت راست بشقاب‌ها قاشق و در بخش چپ چنگال‌ها را بچینید.
  8. نکته هشتم: چنگال، چاقو و قاشق دسر خوری را در سمت چپ دستمال و بالای بشقاب‌ها قرار دهید.
  9. نکته هفتم: قرار دادن بشقاب غذا را به آخرین مرحله موکول نمایید، اما از گذاشتن بشقاب سالاد در قسمت چپ چاقو فراموش نکنید.
  10. نکته هشتم: بشقاب نان را نیز می‌توانید بالای چنگال با یک چاقو کوچک قرار دهید.
  11. نکته نهم: بالای چنگال البته مکان قرار دادن لیوان آب و گیلاس نوشیدنی نیز هست.
  12. نکته دهم: برای سوپ یا دسر نیز یک قاشق کوچک در نظر گرفته که آنها را در سمت راست چاقو جایگذاری نمایید.

با این تمهیدات تا حد زیادی خیالتان از باب ظروف روی میز راحت می‌شود. بعدازآن بهتر است به نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذا از جهت محیطی که قرار است، سفره را در آن پهن نمایید نیز دقت کنید.

نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذامربوط به سالن سرو غذا

 

برای آنکه بتوانید، بهترین سفره‌آرایی را از خود به نمایش بگذارید، به‌تبع نباید از محیطی که سفر یا میز در آن قرار می‌گیرد، نیز صرف‌نظر نمایید. به همین دلیل در این بخش به نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذا ازنظر سالن سرو غذا می‌پردازیم تا از این باب نیز خود را تجهیز سازید.

 

 

انتخاب رنگ مناسب

 

سعی نمایید سفره یا میز غذای خود را در سالن یا اتاقی سرو نمایید که دیوارها فاقد رنگ سفید یکدست باشند. رنگ‌های کمرنگ مانند آبی، صورتی، یاسی و لیمویی به‌خودی‌خود سبب جذابیت فضا شده و تأثیر مثبتی بر سفره و زیبایی آن دارند.

 

استفاده از گل و گیاهان

 

ازگل‌ها و حس طراوت و نشاطی که در فضا می‌پراکنند، نیز غافل نشوید. مسلماً گل‌ها در گلدان‌های طبیعی جلوه خاصی به سالن غذاخوری شما می‌دهند. البته ترفندهای گل‌آرایی میز سرو غذا نیز بازخورد خوبی داشته و در قسمت میانی میز حال و هوایی خوبی به حاضرین می‌بخشند. فقط توجه نمایید ازگل‌های دارای عطر تند اجتناب نموده تا از ترکیب آنها با عطر غذاها، بوی نامطلوبی استشمام نشود.

 

به‌کارگیری قالی و قالیچه

 

بسیاری گمان می‌کنند، استفاده از قالی و قالیچه برای فضای غذاخوری دیگر منسوخ‌شده است. این در حالی است که چنین کف‌پوش‌هایی هم در کنار میزها و هم باوجود سفره بسیار کارآمد بوده و می‌توانند، الهام‌بخش مدرنیته و یا یادآور سنت‌گرایی، متناسب با نوعشان باشند.

 

توجه به ارکان نورپردازی

 

از دیگر نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذا توجه به نورپردازی و کیفیت آن است. طراحی یک سالن غذاخوری تا حد زیادی به نور و چرخش انعکاس‌های آن وابسته است. در این راستا لوسترها، نورافکن‌ها، آباژورها و هر المان نورپردازی دیگری می‌تواند، کارساز بوده و علاوه بر تأمین نور بر جذابیت فضا بی افزاید. برای میزهای شام اغلب از زیبایی شمع‌ها یا شمعدان‌ها و نور لطیف و ملایم آنها نیز استفاده می‌کنند. البته به خاطر داشته باشید، شمع و شمعدان‌ها گزینه خوبی برای میزهای صبحانه و نهار نیستند.

 

قدرت تابلوها

 

از قدرت تابلو و تأثیرگذاری‌شان بر سالن‌های صرف غذا نیز غفلت نورزید. البته از هماهنگ بودن آنها با دیگر ارکان فضا غافل نشوید. در این حالت است که بهترین دکوراسیون را برای چنین مکان‌هایی تدارک دیده‌اید. تابلوها با هزینه کم می‌توانند، یک سالن غذاخوری ایده‌آل را تدارک ببینند.

 

نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذامربوط به سرو غذا

 

در این بخش قصد داریم به نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذا در باب چگونگی سرو خوراکی‌های مختلف بپردازیم. بر سر سفره خوراکی‌های مختلفی مانند سوپ، خورشت، برنج، ماست و انواع دسرها و نوشیدنی‌ها وجود دارد که اگر نحوه صحیح چیدمان آنها را ندانیم میز شکیلی تدارک نخواهیم دید.

 

 

 

تزئین دیس برنج

 

دیس برنج نقطه کانونی غذای شما است، ازاین‌رو آن را ساده رها نکرده و از هر ماده غذایی در تزئین آن استفاده نمایید. در اینجا موادی مانند زعفران، خلال پسته، کشمش، زرشک و خلال پوست پرتقال به کمک آمده و تزئیناتی چشم‌نواز را پدید می‌آورند. این بسته به سلیقه شما است که چه نوع موادی را برای زینت بپسندید.

 

چگونگی سرو خورش‌ها

 

خورش‌ها نیز بخش مهمی از گروه خوراکی‌هایی هستند که باید در سر سفره به بهترین شکل ممکن حاضر شوند. از نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذا برای آنها توجه به هماهنگی و هارمونی ارکان تزئین با مواد اولیه به‌کاررفته در این خورش‌ها است. بدین ترتیب برای زینت خورش کرفس فقط باید از ساقه و برگ‌های کرفس استفاده نمود، در غیر این صورت اصول دیزاین رعایت نشده است. به همین ترتیب برای خورش قیمه از سیب‌زمینی خلالی، خورش قورمه‌سبزی از لوبیای پخته‌شده، خورش فسنجان از گردو و خورش بادام از بادام استفاده می‌شود.

 

نحوه چیدمان میوه‌ها

 

میوه‌آرایی غالباً بخش جالب‌توجهی از فعالیت‌های چیدمان یک سفره را به خود اختصاص می‌دهد. در این راستا باید چندین ساعت قبل از آمدن مهمان‌ها میوه‌ها را در ظروف زیبا چیده و با گل و برگ زینت دهید. برخی میوه‌ها مانند انار را می‌توان به‌صورت دانه شده سرو نمود.

 

زینت پیاله‌های ماست

 

پیاله‌های ماست نیز قادر هستند، باکمی سلیقه به عناصر زیبایی در دیزاین تبدیل شوند. تزئین آنها باکمی برگ‌های نعناع یا پودر گل سرخ و یا حتی زعفران می‌تواند، نمایی متفاوت و چشم‌نواز را از این خوراکی‌های رایج سفره‌های ایرانی پدید آورد.

 

ظروف سبزی‌خوردن

 

از نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذا برای ظروف سبزی نیز استفاده از تربچه و پیازچه با برش‌هایی موزون و کاملاً جذاب بر روی این ظرف‌ها است. سبزی‌های خوردن خود به‌تنهایی نشاط‌آور هستند و حس سرزندگی را به سفره‌ها می‌آورند، اما تضاد رنگی سبز آنها در کنار سرخی تربچه‌ها می‌تواند دوست‌داشتنی باشد.

 

انواع سالادها

 

تنوع رنگی به‌کاررفته در سالادها خود به‌تنهایی می‌تواند، برای ایجاد دیس‌هایی زیبا کفایت کند. حال‌آنکه اگر کمی خلاقیت را چاشنی تهیه سالاد نماییم، این دیس‌های سالاد می‌توانند سبب زیباتر شدن حتی خورش‌ها و برنج‌ها نیز شوند. به‌هرحال دیس‌های تزئین شده با انواع کاهو، فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه‌فرنگی و … سفره‌ای متنوع و جذاب را برایتان پدید می‌آورند.

 

نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذا بر اساس قوانین کلی آن

 

در این بخش نیز به نکات و تکنیک‌های سفره‌آرایی و تزئین غذا بر اساس قوانین کلی آن که باید بدان‌ها پایبند باشید، می‌پردازیم. فرقی نمی‌کند در حال تدارک یک میز صبحانه باشید یا نهار و یا شام به‌هرحال برای بهترین نمایش از سفره‌تان باید این دستورالعمل‌ها را در هر حالت رعایت نمایید.

 

 

 

  • دستورالعمل اولدقت در هماهنگی و هارمونی کامل ظروف به‌کاررفته برای سرو غذا ازنظر جنس، رنگ و مدل
  • دستورالعمل دومقرارگیری ظروف بر اساس نوع مصرف، ظروف مورداستفاده با دست چپ در سمت چپ و برعکس
  • دستورالعمل سوماستفاده از یک رومیزی نخی در زیر رومیزی اصلی برای کاهش صدای برخورد ظروف بر روی میز و قرارگیری بهتر ظروف بر روی میز
  • دستورالعمل چهارمتوجه به سرو غذا در جهت عقربه‌های ساعت و جمع‌آوری ظروف برخلاف آن
  • دستورالعمل پنجمدقت در نحوه قرارگیری افراد برحسب سن، بزرگ‌ترها در رأس میز و کوچک‌ترها در قسمت پایین‌تر
  • دستورالعمل ششمنشستن زوج‌های نامزد در کنار هم و زوج‌های متأهل روبروی هم و آقا و خانم میزبان نیز در انتهای میز و یا در وسط و روبروی هم
  • دستورالعمل هفتم: اختصاص پذیرایی‌های سنگین به بعد از صرف غذا به‌منظور جلوگیری از برهم خوردن اشتها
  • دستورالعمل هشتمواگذاری نظافت و شستشو ظروف به بعد از برگزاری مهمانی
  • دستورالعمل نهمشروع پذیرایی بعد از صرف غذا از شیرینی و چای و ادامه آن به دسر، میوه و آجیل
  • دستورالعمل دهم: آماده نمودن میز غذا قبل از ورود مهمان‌ها

https://www.cenanbakery.com/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%88-%d8%aa%da%a9%d9%86%db%8c%da%a9%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%81%d8%b1%d9%87%d8%a2%d8%b1%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%88-%d8%aa/

  • rasa